Monday, 23 March 2009

ایران‌شناسی، پلی میان فرهنگ شرق و غرب

امروزه می‌توان رشته‌ی ایران‌شناسی را، به عنوان رشته‌ای مستقل در آلمان تحصیل کرد. این رشته‌ی تحصیلی در پنج شهر بامبرگ، برلین، گوتینگن، ماربورگ و هامبورگ در دو بخش ایران قبل از اسلام و ایران پس از اسلام تدریس می‌شود.
Click Here

رشته‌های علوم کشاورزی در آلمان و تبادلات با ایرا

رشته‌های علوم کشاورزی و جنگل‌داری، از جمله زمینه‌های علمی هستند که بیشترین سطح همکاری‌ بین دانشگاه‌های آلمان و ایران را به خود اختصاص داده‌اند. در طی سال‌های اخیر در آلمان، رشته‌های جدیدی در این زمینه تاسیس شده است.
Click Here

پاراستامول و مشکل کلیه


پاراستامول، که برخی‌ها آن را بر آسپیرین هم ترجیح می‌دهند، یکی از پرمصرف‌ترین داروهای ضد درد و ضد تب در جهان است. به زودی در آلمان، گرفتن آن از داروخانه ممکن است تجویز پزشک را لازم داشته باشد
Click Here

Thursday, 19 March 2009

Happy New Year


Tuesday, 10 March 2009

Saideh Ghods: One Woman’s Volunteerism Providing Hope to Thousands Parsa Community Foundation

In the northeastern hills of Tehran’s Darband district lies an 18,000 square meter hospital and rehabilitation center dedicated to treating children diagnosed with cancer. The center was created by Saideh Ghods, whose two-year old daughter, Kiana, was diagnosed with cancer in 1986.
Click Here

سفرنامه

امیر حسن چهلتن، یکی از داستان‌نویس‌های مطرح ایران امروز، در آلمان بود. سفر او به آلمان (از ۱۶ مه تا ۴ ژوئن ۲۰۰۷) در چارچوب پروژه‌ی «دیوان غربی-شرقی» انجام شد
Click Here

شرایط و دشواری‌های مهاجرت به آلمان

تعداد زیادی از جوانان در ایران مشتاق ادامه تحصیل، کار و یا زندگی در خارج از کشور و از جمله در آلمان هستند. قانون مهاجرت آلمان برای ورود اتباع کشورهای مختلف مقررات ویژه‌ای در نظر گرفته است.
Click Here

کیف‌هایی که برق تولید می‌کنند

حتما برای شما هم پیش آمده که خارج از خانه شارژ موبایلتان تمام شده و با وجود این که شارژر هم همراه داشتید، نتوانستید موبایل خود را شارژ کنید، چون برقی وجود نداشته است. دستگاهی طراحی شده که کیف را به شارژر تبدیل می‌کند.
Click Here

I want to be buried in Isfahan ‎

Richard Nelson Frye is the Aga Khan Professor Emeritus at Harvard University. Born into a ‎Swedish immigrant family in Alabama in 1920, he has been a scholar of Iran and Central Asia ‎for nearly 60 years
Click Here

Wednesday, 4 March 2009


The Worst (And Most Common) Etiquette Mistakes
Click Here

پرفسور مجيد سمیعی


پرفسور مجيد سمیعی ، متخصص مغز و اعصاب، زاده شهر رشت است. در ۱۹ سالگی برای تحصيل به آلمان رفت و در ۳۲ سالگی در رشته خود استاد شد. اکنون ۳۶ سال از زمانی که وی به درجه پرفسوری نائل آمد می‌گذرد و از آن زمان تاکنون بيش از ۶۰ جايزه بين‌المللی را از آن خود کرده است.
Click Here

محمدرضا اعلم - انجمن دانش‌آموختگان استعدادهای د

قصد داریم در هر شماره با یکی از دانشجویان یزدی مشغول به تحصیل در خارج از کشور مصاحبه‌ای دوستانه داشته باشیم. این‌بار آقای محمدرضا اعلم دانشجوی دکترای مکانیک موسسه‌ی فن آوری ماساچوست (MIT) دعوت ما را پذیرفته است.ا
Click Here

اعتیاد به اینترنت


اختلال اعتیاد به اینترنت یک اختلال فیزیولوژیک – روانی شامل تحمل ،نشانه های جدایی ، اختلالات عاطفی و از هم گسیختگی در ارتباطات اجتماعی می شود.
Click Here

Sunday, 22 February 2009

گفتگو با احسان یارشاطر

احسان یارشاطر: اندیشه ایجاد دانشنامه ایرانیکا نتیجه نیازی بود که برای چنین اثری حس می شد. من از دوران تحصیل در دانشکده متوجه این نقص بودم که مرجع دقیق و قابل اعتمادی برای کسب اطلاع از تاریخ و تمدن و فرهنگ ایران در دسترس نیست. دائرة المعارف اسلام تا حدودی به این نیاز پاسخ می داد اما جزوه های چاپ دوم آن که به ایران می رسید، متوجه می شدم که با وجود فایده های بسیار، نقص های فراوانی هم دارد. نه تنها ایران باستان طبعا در آن مطرح نبود، بلکه مقالات آن درباره ایران پس از اسلام نیز عموما تفصیل کافی نداشت و بسیاری مطالب در آن ناگفته می ماند. این دو نکته انگیزه ای شد برای اندیشیدن چاره ای. پس از جلب همکاری عده ای از دانشمندانی که محقق مسایل ایران در نقاط مختلف دنیا بودند، شالوده دانشنامه ای درباره ایران ریخته شد که نخستین جزوه آن به نام «دانشنامه ایران و اسلام» در سال 1975 انتشار یافت.
Click Here

گفت و گوي خسرو شميراني با احسان يارشاطر


تورنتو 16 جون پذيراي پرفسور احسان يارشاطر،آفريدگار دانشنامه "ايرانيكا" خواهد بود و اين بهانه اي شد تا سراغ ايشان برويم. پرفسور با رويي گشاده و سخاوتي بي پايان گفت و گوي زير را ممكن ساخت
Click Here

Saturday, 21 February 2009

پایگاه «زبان‌های درخطر جهان» در اینترنت افتتاح


یونسکو، سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد، روز پنج‌شنبه در آستانه روز جهانی زبان مادری مطابق با ۲۱ فوریه، سوم اسفندماه، نسخه اینترنتی اطلس «زبان‌های درخطر جهان» را افتتاح کرد.
Click Here

صفویان وهویت ایرانی

صفویان وهویت ایرانی
click Here

کابوسی به نام "فیس‌بوک"


اگر عضو "فیس‌بوک" هستید، بدانید که این سایت پرطرفدار تا ابد دست از سرتان برنخواهد داشت. به موجب یک قانون جدید از این پس هرگونه اطلاعات رد و بدل ‌شده در "فیس‌بوک" برای همیشه ماندگار خواهد بود، حتی اگر دیگر عضو آن نباشید.
Click Here

روز جهانی زبان مادری


۲۱ فوریه روز جهانی زبان مادری است. یونسکو برای حراست زبان‌های تحت فشار از دولت‌ها درخواست می‌کند که به حقوق این زبان‌ها احترام بگذارند. ایران به عنوان کشوری با تکثر زبانی، آیا به این درخواست یونسکو پاسخی داده است؟
Click Here

Saturday, 17 January 2009

قلب و عروق سالم با چای سبز




آنتی اکسیدانهای موجود در چای، مخصوصا چای سبز نقش مهمی در سلامتی و بهزیستی درصد بالایی از مردم دنیا که به نوشیدن این نوشابه مهمان نوازی عادت دارند، ایفا نموده و نه تنها در سلامتی قلب و عروق، بلکه در پیشگیری بسیاری از بیماریهای مزمن مانند بیماری قند، آلزایمرز و بعضی از سرطانها مؤثر می باشد
Click Here

آنا مورا، ستاره‌ای نوین در آسمان موسیقی "فادو"

پرتغالی‌ها، اندوه ژرف خود را در قالب موسیقیایی «فادو» بیان می‌کنند. فادو برای مخالفان، زنجموره‌ای رمانتیک است ولی طرفدارانش، آن را ترنم ملی می‌دانند. نسل جوان پرتغال نیز با فادو بیگانه نیست. آنا مورا یکی از آنها است.
Click Here

خانم مهرانگیز کاربه دعوت کانون فرهنگ و هنر ایرانیان فرزنو ‏Fresno‏ در ماه دسامبر ۲۰۰۸ سفری به این شهر داشته و به مناسبت شصتمین ‏سالگرد تصویب اعلامیه جهانی حقوق بشر در اینباره سخنرانی ایراد نمودند
Click Here

‮ ‮مدرسه روزنامه نگاری


‭Click Here